cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Not applicable

When I add an expense with a vendor, it is not showing on the expense report

It says it has been added, but does not get added to the list of expenses.
1 Comment
QuickBooks Team

Re: When I add an expense with a vendor, it is not showing on the expense report

Welcome to the Community, @vadkinsllc.


Let’s pull up the Expenses by Vendor Summary Report to check if the transaction was successfully saved in QuickBooks.

 

Here’s how:

  1. Go to Reports from the left menu.
  2. Type in Expenses by Vendor Summary on the Search box, then hit Enter.
  3. Click the total amount of that vendor to view transactions.
  4. Toggle the Report period to All Dates.
  5. Hit Run report.
  6. Look for the transaction on the report.  

vendor summary 1.PNG vendor summary 2.PNG vendor summary 3.PNG

 

If you’re unable to find the expense on the report, I recommend loading the site using a different browser or a private window and add it again. Local internet files tend to hold onto information and, after a while, it can cause issues in the web pages like errors inside QuickBooks. 

 

Follow the steps below:

  • Ctrl + Shift + P (Internet Explorer)
  • Command + Shift + N (Safari)
  • Ctrl+ Shift + N (Google Chrome)
  • Ctrl + Shift + P (Mozilla Firefox

If this works, make sure to clear your default browser’s cache to continue using it without any problem. Here’s an article to help you with the process: Delete or Disable cache and temporary internet files in your web browser.


I’m also adding the following articles for reference: 

This information should help get you back on track. 


Let me know if this works out for you. I’m always here if you need further assistance. Have a good one!
 

Need to get in touch?

Contact us