cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Level 2

Correct the highlighted errors and try again. There was an error while attempting to post your message. Try again in a few minutes.

When I try to post a discussion topic, I'm getting the message:

"Correct the highlighted errors and try again.

  • There was an error while attempting to post your message. Try again in a few minutes."

I have content in labels, subject, and details.

What else could be wrong?

Solved
Best answer November 13, 2018

Best Answers
Highlighted
Anonymous
Not applicable

Correct the highlighted errors and try again. There was an error while attempting to post your message. Try again in a few minutes.

Greetings, azw,

 

Thanks for providing me the details about the problem you're getting when posting in the Community. I can help you with this.

 

Since the issue only affects Chrome, let's try checking if the unexpected behavior is brought about by the large data in the browser's cache.

 

Have you tried using an incognito window (Ctrl + Shift + N)? If not, I'd suggest doing that first. Doing this does not save your browsing history making it a good place to isolate web data issues.

 

If you're not getting the same result in the incognito window, you can switch back to regular browsing and clear your browser's cache.

 

That's it, azw. Please update me on how this goes. I'm here to assist you further whenever you needed me.

View solution in original post

8 Comments 8
Highlighted
Level 2

Correct the highlighted errors and try again. There was an error while attempting to post your message. Try again in a few minutes.

This problem occurred when I was using the Chrome browser, but did not occur using the MS Edge browser.

Highlighted
Anonymous
Not applicable

Correct the highlighted errors and try again. There was an error while attempting to post your message. Try again in a few minutes.

Greetings, azw,

 

Thanks for providing me the details about the problem you're getting when posting in the Community. I can help you with this.

 

Since the issue only affects Chrome, let's try checking if the unexpected behavior is brought about by the large data in the browser's cache.

 

Have you tried using an incognito window (Ctrl + Shift + N)? If not, I'd suggest doing that first. Doing this does not save your browsing history making it a good place to isolate web data issues.

 

If you're not getting the same result in the incognito window, you can switch back to regular browsing and clear your browser's cache.

 

That's it, azw. Please update me on how this goes. I'm here to assist you further whenever you needed me.

View solution in original post

Highlighted
Level 2

Correct the highlighted errors and try again. There was an error while attempting to post your message. Try again in a few minutes.

Hi, Jen, it may have been a temporary glitch. When I tried again today, also in the same Chrome browser, it worked. I'll keep your suggestions in mind in case it happens again. Thanks!!

 

Oops, a few minutes later and I had the problem again. You were right that using an incognito window worked. I'll work through the other steps to see if I can figure it out.

Highlighted
Level 2

Correct the highlighted errors and try again. There was an error while attempting to post your message. Try again in a few minutes.

So, I've cleared the browser cache and now I can post again. Thanks!

Highlighted
Level 2

Correct the highlighted errors and try again. There was an error while attempting to post your message. Try again in a few minutes.

Not temporary - frequent

Highlighted
QuickBooks Team

Correct the highlighted errors and try again. There was an error while attempting to post your message. Try again in a few minutes.

Hi there, @boed1.

 

Welcome to the Community. Allow me to share some insights about the error you've got. It might be because your cache data is overloaded. Sometimes a browser cache can be corrupted and can cause a variety of issues. 

 

Let's open a private browser and post from there. This is to identify if the issue is within the cache. If you don't encounter the same thing. Go back to the original browser and clear the cache. However, if the same issue persists use a different browser in posting. 

 

You can also check this article for reference: Troubleshooting browser problems.

 

That should do it. Feel free to post here if you have an additional concern. Community is always one post away. Have a great day!

Highlighted
Level 3

Correct the highlighted errors and try again. There was an error while attempting to post your message. Try again in a few minutes.

But I am also facing the issue with Microsoft Edge.

 

Any concrete solution of the same ?

Highlighted
QuickBooks Team

Correct the highlighted errors and try again. There was an error while attempting to post your message. Try again in a few minutes.

This happens if your browser used more power to properly load saved web pages, asha_kanta_sharma.

 

QuickBooks Online (QBO) supports multiple browsers including Microsoft Edge. You can follow those troubleshooting steps mentioned by @DivinaMercy_N.

 

Aside from that, make sure you're using the required computer specification to successfully use QBO.

 

For more additional information, you can read this article: Why Is My QuickBooks Online Slow.

 

Here are some helpful articles that you can do for your reference: Account Management.

 

If you have any concerns, don't hesitate to reply to this post. I'm always here to help.

Need to get in touch?

Contact us